Verkoopvoorwaarden

Naast de “Gebruikersvoorwaarden t.b.v “Zakelijk Verkopen via Hennepplaza.com” die je tijdens je registratie moest afvinken als zijnde akkoord, hebben wij ook een aantal Hennepplaza spelregels om samen met jou het Henneplaza-platform te laten groeien.

Met deze spelregels willen we er samen met jou voor gaan zorgen dat we veel bezoekers met een hoge klant tevredenheid gaan genereren, we samen meer terugkerende bestellingen bewerkstelligen en wij als Hennepplaza aan jullie dus bevredigende verkoopcijfers en conversie kunnen laten zien en vooral laten ervaren. Vandaar deze spelregels.

Onze belangrijkste spelregels zijn:

  • Kwaliteit: We bewaken de kwaliteit van producten en vendors om de beste klantervaring te garanderen. Als bepaalde processen niet helemaal goed gaan, nemen we contact met jou op om deze processen te bespreken om de klanttevredenheid te verbeteren.
  • Identiteit: Productbestellingen die naar de klanten van Hennepplaza worden verzonden, bevatten het juiste Hennepplaza-materiaal en -informatie, zoals retourinformatie, het door Hennepplaza beschikbaar gestelde marketing materiaal, de Hennepplaza paklijst en onze Hennepplaza factuur. Het is leveranciers niet toegestaan om hun bedrijfsmateriaal in de leveringsdoos bij te sluiten.
  • Levertijd: De leverancier moet ervoor zorgen dat de levertijden die zijn ingesteld op zijn account worden gehaald.
  • Retourbeleid: Elke klant heeft een wettelijke termijn van 14 dagen na aankoop (aflevermoment) om de goederen terug te sturen. Hennepplaza zal de klant altijd terugbetalen en de vendor moet altijd zorg dragen dat retour gestuurde artikelen z.s.m terug betaald worden aan Hennepplaza. Hennepplaza heeft een retourbeleid met gemeenschappelijke en bekende definities in de markt.
  • Hyperlinks en verwijzingen: hyperlinks naar de website van de vendor zijn niet toegestaan op ons platform; productafbeeldingen, productomschrijvingen alsook banners of andere door de vendor verstrekte materialen mogen geen hyperlinks of andere verwijzingen naar de vendor zijn eigen website bevatten.
  • Communicatie: Directe communicatie met de klanten van Hennepplaza wordt alleen door de support teams van Hennepplaza afgehandeld en / of via de communicatie portal op ons platform.
  • Prijzen: De verkoopprijzen bij Hennepplaza moeten gelijk of lager zijn dan de verkoopprijzen van jouw producten op je eigen website.
  • Uitverkoop / Sale: Twee uitverkoop periodes worden door Hennepplaza bepaald. De Winter sale en de Zomer sale. Afgezien van deze door Hennepplaza bepaalde perioden kan een vendor, na goedkeuring van Hennepplaza, extra periodes van uitverkoop kiezen.
  • Juridische basis: Er worden op Hennepplaza alleen legale producten verkocht.

Raadpleeg alle documentatie in uw vendor account voor eventueel meer informatie over het platform of andere specifieke Hennepplaza-informatie. Samen zorgen we voor tevreden klanten!