Wat kost het, als Hempy-verkoper, om mee te doen met dit super initiatief?

Helemaal NIKS…..!!! Je maakt pas kosten als er verkoop is. Hennepplaza.com rekent met een <strong>vaste fee</strong> per categorie per Hempy-verkoper en een <strong>omzet fee</strong> gebaseerd op de omzet binnen een categorie. Als je geintresseerd ben in de vaste fee per categorie en de omzet fee per categorie neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in via de link op onze site:

https://hennepplaza.com/hempy-verkoper-registratie/

Hoe gaat Hennepplaza om met verzendkosten?

Doordat Hennepplaza eigenlijk alleen zorgt dat alle aanbieders van duurzame hennepproducten met elkaar op één het hetzelfde platform belanden en jij dus als klant een groot en uitgebreid aanbod krijgt van al die mooie duurzame artikelen. Omdat onze Hempy-verkopers allemaal hun eigen verzendingsvoorwaarden hebben is dit dus ook per verkoper anders geregeld. Bijna alle Hempy-verkopers hebben een ondergrens voor een order om te komen naar een gratis verzending. Deze varieert per Hempy-verkoper. Boven die minimale order omvang is de verzending vaak gratis. Zo is het helaas ook nog mogelijk dat je verschillende producten van dus ook verschillende Hempy-verkopers besteld. Hierdoor kan de minimale order omvang van een specifieke Hempy-verkoper mkisschien niet genoeg zijn voor je minimale order hoeveelheid. Dit terwijl je totale order omvang wel zou voldoen. Dus…. bij Hennepplaza.com rekenen we de verzendkosten per Hempy-verkoper en onder de voorwaarden die elke Hempy-verkoper zelf hanteert.

Hoe veilig is het bestellen via Hennepplaza?

Bij Hennepplaza.com staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom behandelen we jou gegevens strikt vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid. Met onderstaande richtlijnen kun jij ons helpen om jouw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.

  • Geef in geen geval je Hennepplaza.com accountgegevens zoals je inlognaam en wachtwoord aan anderen. Wij zullen ook nooit vragen naar die combinatie.
  • Kies zorgvuldig een origineel en sterk wachtwoord. Tips hiervoor kan je op internet vinden.
  • Controleer of het webadres correct wordt weergegeven. Dit doe je door te kijken of er een groen slotje in de adresbalk aanwezig is en te kijken of het webadres begint met ‘https://hennepplaza.com. Ook een groen slotje geeft aan dat je op een veilige internetpagina zit.
  • Pas op voor internetfraude door spam en valse e-mails. De zogenaamde phising-mails zijn soms bijna niet van echte hennepplaza.com mails te onderscheiden. Tips om hier veilig mee om te gaan vind je op internet en bij twijfel kan je ons altijd bellen of chatten via de website.

Onthoudt in ieder geval 1 ding goed….. wij zullen jou nooit vragen naar je inlognaam én wachtwoord. Ons systeem is ook zo gemaakt dat wij dit niet nodig hebben. Als er een wachtwoord is vergeten of niet meer aanwezig is kan ons systeem door een opdracht van een Hennepplaza medewerker of de klant zelf een nieuw wachtwoord aangevraagd worden en naar het door jou opgegeven mailadres worden verzonden. Hiermee heb je altijd beschikking over je eigen wachtwoorden zonder tussenkomst van ons of wie dan ook.