Over Hennepplaza

Bij Hennepplaza streven we ernaar om op internationaal niveau het grootste assortiment aan duurzame hennepproducten aan te bieden. We zijn hét platform waarop je de meest uiteenlopende producten kunt vinden die gemaakt zijn van deze ecologisch verantwoorde plant.

Hennep heeft soms nog last van een slecht imago. Dat is onterecht, want hennep is op zoveel manieren inzetbaar. Zo kan CBD-olie gebruikt worden als ondersteuning bij de gezondheid en welzijn, of bijvoorbeeld als verzorgend huidproduct. Maar hennep kan ook van pas komen in de keuken, als gezonde olie of glutenvrij meel-alternatief. Daarnaast kunnen de vezels van deze plant tot een textielsoort verwerkt worden die een stuk milieuvriendelijker is dan katoen of synthetische materialen. Een veelzijdig plantje dus!

Hennep is goed voor de aarde én goed voor onszelf. Hennepplaza laat je daarom kennis maken met een ruime keuze aan gezonde en verantwoorde producten. Daarmee zijn wij het enige overkoepelende platform in Nederland dat een overzicht biedt van alle verschillende soorten hemp-based products. We bieden jou de optie om op een overzichtelijke manier al deze soorten met elkaar te kunnen vergelijken, zodat je vervolgens makkelijk de keuze kunt maken voor datgene wat het best bij jou past.

De focus van Hennepplaza ligt daarmee op nét dat beetje extra. Dankzij onze goede service, interessante artikelen en duidelijke informatie bieden we je een compleet platform waar je terecht kunt als bewuste consument. Leer meer over hennep, de toepassing van deze plant en maak kennis met uiteenlopende producten die van hennep gemaakt kunnen worden. We staan voor je klaar en je kunt met al je vragen bij ons terecht!

Onze weblog met de laatste nieuwtjes

Fitness Model Maria Merckens over fitness, voeding en self care

Laat je inspireren door het Rotterdamse fitness model Maria Merckens. Deze powervrouw weet wat genieten is en combineert dit feilloos met een gezonde levensstijl.

HNNP Powered Proteïne Poeder: de ultieme supporter van de gezonde & bewuste sporter

Hennep powered foods zijn ontzettend gezond voor je. Ook ben je meteen goed op weg om onze groene planeet gezond te houden. Kies je als sporter bijvoorbeeld voor hennep proteïne poeder, dan doe je moeder aarde een gigantisch plezier. Vooral … Lees meer

Plant Based CBD restaurant in de UK gigantisch succes: wie volgt?

The Canna Kitchen is een vega(n) restaurant dat een paar maanden geleden haar deuren heeft geopend in Engeland. Op de kaart vind je allerlei superfijne gerechten met CBD. Wij konden niet om deze toffe plek heen.