De Hennepplaza klachtenprocedure

Hoe gaat Hennepplaza om met jouw klachten?

Voor elk probleem een oplossing maar ……..  dat een modern en innovatief bedrijf als Hennepplaza fouten maakt en dat daar klachten van komen. Helaas het is waar. Ook wij werken met mensen en computers en hoe tevreden we ook zijn over ALLE meewerkende partijen en hoe scherp we ook toezien op ALLE mogelijk zaken waar we op toe kunnen zien maken we toch ook fouten. Maar ons motto is: Voor elk probleem is er een oplossing!! Om die oplossingen te vkunnen vinden is het makkelijk als je de procedure hiervoor volgt en die is als volgt;

Om je alsnog ontstane klacht toch zo snel mogelijk op te kunnen lossen, is het verstandig om onze klantenservice in te schakelen. Je vindt de contactgegevens op onze website. Je kan ons mailen, bellen tijdens onze kantoor-uren en schrijven. Als je ons wilt schrijven, stuur dan je klacht naar:

Hennepplaza BV
t.a.v. Afdeling Klachten afhandeling
Vlierbaan 20-70
2908 BR Capelle aan den IJssel
Nederland

Vermeld dan wel onderstaande gegevens voor een snelle en correcte afhandeling van je klacht:

  • Ordernummer. Dit nummer vind je in de bevestiging e-mails die je van onze webshop hebt ontvangen tijdens en na je bestelling
  • Je naam, adres, woonplaats en je klantnummer

Je krijgt een ontvangstbevestiging zodra we je brief ontvangen hebben. Daarna nemen we binnen 7 dagen contact met je op voor een inhoudelijke reactie.

Goed om te weten:

  • Als je vindt dat je klacht niet naar behoren is behandeld, kun je contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag (www,sgc.nl).
  • Je kunt je klacht ook aanmelden bij het ODR platform van de Europese Commissie, voor alle consumenten binnen Europa.

sub kopjes divider