Hennep is duurzaam 🌿

Hennep kleding

Kleding gemaakt van hennep is duurzaam in de ontwikkeling en gaat lang mee. Van hennep wordt ontzettend stevig textiel gemaakt, de kleding die hier daarna van gemaakt wordt is vaak van uitmuntende kwaliteit. Als we verder inzoomen op de teelt van hennep en hiermee de ontwikkeling van hennep kleding, komen we een hoop voordelen tegen. Om het cruciale verschil duidelijk te maken, vergelijken we de hennepplant met de katoenplant. Hennep is op veel verschillende manieren een stuk duurzamer.

Wat is biologisch, en waarom dan hennep?

Een product mag alleen biologisch worden genoemd als het productieproces ervan aan strenge wettelijke eisen voldoet. De overheid bepaalt hiervoor de regels en controle hierop wordt uitgevoerd door de onafhankelijke instantie SKAL. Hierdor weet je zeker dat biologische producten altijd geteeld zonder kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen en geproduceerd zonder toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Gezonder voor het milieu en jouw lichaam!

The Be.e scooter

The Be.e scooter is grotendeels gemaakt van hennep, een plant die duurzaam in de teelt is en waar ontzettend sterke materialen van worden gemaakt. Vandaar dat de body van “The Be.e” scooter van hennep is gemaakt. Daarnaast rijdt deze scooter op elektriciteit. Ontzettend duurzaam dus!

Winactie