Cannatheek Enschede breidt uit: nieuwe vestiging

Remo Nijenhuis en zijn compagnon Artie de Lange streven naar een landelijke dekking met hun Cannatheek. De tweede hebben zij inmiddels geopend in Utrecht en de verbouwing is inmiddels begonnen aan de derde.

Cannatheek wil alle producten die met hennep te maken hebben groter maken in de samenleving en dit begeleiden, waarmee ze de economische wetenschap van hennep, de voordelen, jullie beter kunnen laten realiseren en het welzijnsniveau ermee verhogen. Door het geven van voorlichting, onderzoek te doen, te publiceren en CBD producten te leveren aan diegenen die daar behoefte aan hebben wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de samenleving.

Het is hun doel om vernieuwend te zijn met nieuwe hennepgerelateerde diensten en producten, duurzaam te handelen en sociaal inhoudelijk te opereren, waarbij we de negatieve gedachtes over de hennep plant kunnen veranderen. De hennep plant wordt vaak negatief neergezet, omdat mensen dan snel denken aan THC waar je stoned van wordt en dat willen we doorbreken.

In het artikel hieronder lees je duidelijk dat de Cannatheek vooral producten met cannabisolie, ook wel cannabidiol of CBD. Een stof die gewonnen wordt uit wiet, maar dan zonder de stof THC, waar je high van wordt.

Nijenhuis en de Lange zeggen dat de Cannatheek in Enschede goed loopt. Klanten begrijpen het concept. “Ze hebben slaapproblemen, reuma, artrose. Ik mag niet zeggen dat het helpt, dat moet je zelf ervaren. Maar ik ben deze zaak begonnen, omdat ik mensen wil helpen”, zegt Nijenhuis.

Bron: Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

Wat vond je van dit artikel? Laat het ons weten en geef je waardering:
SlechtOnvoldoendeGemiddeldGoedZeer goed (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

Gerelateerd nieuws